sabine sabelis in het kort

Meer dan 20 jaar ervaring in de wereld van grafische vormgeving, marketing en online media. Begonnen als jonkie bij een reclamestudio en nu zelfstandig ondernemer met Oink Oink producties. Mijn grote kracht ligt in het vertalen van de grafische en visuele mogelijkheden naar iets wat jij als opdrachtgever begrijpt en waardoor je enthousiast wordt om je ontwerpen in te zetten. Mijn doel is om jouw hart een sprongetje te laten maken als je het ontwerp ontvangt en je niet kan wachten om er mee aan de slag te gaan. Als jij dat gevoel hebt, heb ik gedaan waar ik het beste in ben.

Mijn plezier ligt in het meedenken en zoeken naar mogelijkheden voor jouw zichtbaarheid. Door een groot netwerk van leveranciers, producenten en kennis van anderen is ‘kan niet bestaat niet’ bijna een motto. Voor iedere opdracht is de vraag anders, omdat geen persoon hetzelfde is. Dus is alles wat ik doe maatwerk en afgestemd op jouw wensen. Wil je dat ik een keer met je meedenk? Stuur me dan vooral een mailtje en laat je verrassen! 

1 + 4 =

”Sabine is niet alleen een enorm goede grafisch vormgeefster.

Ze doet er alles aan om precies dát plaatje wat in jouw hoofd zit om te zetten in een design & daar is ze onwijs goed in!”

Fleur Visser

Bureau Checklist

Zorgt voor het “wow-effect’! Ontzettend prettig in de samenwerking, luistert, hóórt wat je zegt en vertaald wat jij in je hoofd hebt naar een ontwerp. Goed bereikbaar, fijn in communicatie en regelde drukwerk van ontwerp tot op de deurmat. 

Marcella Conceicao Lima

Marcella Moves

Ik heb een uitgebreid en lastig product met een reeds bestaande branding, maar door de mogelijkheden die jij zag hebben we hem samen opgetilt, opgelift en nog mooier gemaakt dan ooit tevoren. You do an awesome job!!

Marloes de Jong

Flow Planners