Selecteer een pagina

sabine sabelis in het kort

Meer dan 20 jaar ervaring in de wereld van grafische vormgeving, marketing en online media. Begonnen als jonkie bij een reclamestudio en nu zelfstandig ondernemer met Oink Oink producties. Mijn grote kracht ligt in het vertalen van ‘de grafische wereld’ in wat jij als opdrachtgever begrijpt en waardoor je enthousiast wordt om je ontwerpen in te zetten. Mijn doel is om jouw hart een sprongetje te laten maken als je het ontwerp ontvangt en je niet kan wachten om er mee aan de slag te gaan.  Omdat het ontwerp niet alleen jou als opdrachtgever aanspreekt maar vooral de klant die jij wilt bereiken. 

hoe bereik ik mijn klant?

De vraag die ondernemer zichzelf stelt, met daarop meestal direct volgend; want daar heb ik geen verstaand van. Als jij jezelf dit afvraagt, of wellicht al meerdere malen afgevraagd hebt dan kan ik je vertellen; daar is geen sluitend, pasklaar antwoord op. Maar met een goede branding van jouw merk (o.a. door middel van vormgeving van je online en offline uitingen), een huisstijl die bij jouw bedrijf/product past kan ik je in ieder geval helpen om het juiste gevoel bij jouw product of dienst of te roepen. Daar denk ik graag in mee met de mogelijkheden die bij jou en je bedrijf passen

7 + 5 =

”Sabine is niet alleen een enorm goede grafisch vormgeefster.

Ze doet er alles aan om precies dát plaatje wat in jouw hoofd zit om te zetten in een design & daar is ze onwijs goed in!”

Fleur Visser

Bureau Checklist

Zorgt voor het “wow-effect’! Ontzettend prettig in de samenwerking, luistert, hóórt wat je zegt en vertaald wat jij in je hoofd hebt naar een ontwerp. Goed bereikbaar, fijn in communicatie en regelde drukwerk van ontwerp tot op de deurmat. 

Marcella Conceicao Lima

Marcella Moves

Ik heb een uitgebreid en lastig product met een reeds bestaande branding, maar door de mogelijkheden die jij zag hebben we hem samen opgetilt, opgelift en nog mooier gemaakt dan ooit tevoren. You do an awesome job!!

Marloes de Jong

Flow Planners