work for money
design for love

 

Deze ondernemers
zijn al #fanvanoinkink

 

Iedere klant, iedere opdracht, ieder project is uniek. Voor iedere opdracht ga ik altijd dat stapje verder. Op zoek naar wat bij jou past, zodat jij als je je mail opent, of als jouw drukwerk bezorgd wordt (ook dat hoef je niet zelf te doen namelijk) dat WOW gevoel hebt.

De wereld wilt laten zien wat je hebt laten ontwerpen om jouw boodschap de aandacht te geven die het verdient. Wat er voor zorgt dat Oink Oink producties inmiddels al een behoorlijke fanbase heeft opgebouwd. Geen groupies, maar wel fans die hier jou willen laten waarom ze fan zijn van Oink Oink producties.

Wil jij ook fan worden? Neem dan contact op en laat me weten wat ik voor jou kunnen betekenen. 

Sabine zorgt voor het “wow-effect’! En mócht het zo zijn dat je dat bij de eerste keer niet hebt, dan zorgt zij ervoor dat het de tweede keer wel zo is! Sabine is ontzettend prettig in de samenwerking, luistert, hóórt wat je zegt en vertaald hetgeen dat jij in je hoofd hebt naar een ontwerp. Goed bereikbaar, komt afspraken na, fijn in de communicatie en regelde mijn drukwerk van ontwerp tot bij mij thuis op de deurmat. Ik zeg: aanrader!

Marcella Conceicao Lima

Marcella Moves

Samenwerken met Sabine is een groot feestje. Ik heb een idee. Zij ziet gelijk voor zich hoe het moet gaan worden. Denkt tig stappen vooruit. Waardoor het eindresultaat altijd beter wordt dan ik had kunnen bedenken.
Waar ik me zorgen maak of dingen ingewikkeld worden, maakt zij het supereenvoudig. Professioneel, snel, vooruitstrevend en ook nog eens meer dan aangenaam gezelschap.

Marlies van der Hout

Jouw Succes Praktijk

”Sabine is niet alleen een enorm goede grafisch vormgeefster.

Ze doet er alles aan om precies dát plaatje wat in jouw hoofd zit om te zetten in een design & daar is ze onwijs goed in!”

Fleur Visser

Bureau Checklist

‘Een warme aanbeveling voor Sabine. Ik ben een perfectionistische, klant met 100 ideeen/voorwaarden voor 1 productie. Sabine krijgt het voor elkaar om mij zo goed te ‘lezen’ dat zij met een concept bij me terugkomt dat mooier en passender is dan ik zelf ooit kan bedenken, terwijl het precies mijn intentie weergeeft. Ken weinig mensen die zo goed in staat zijn de vertaalslag te maken naar een mooi, perfect uitgevoerd concreet design als zij.

Bregje Paulussen

StarBee

Oink Oink producties heeft mij geholpen met het vormgeven van alles rondom mijn bedrijf Get it together. Sabine is iemand die onwijs creatief is, makkelijk mee kan schakelen en die weet te verrassen met haar ontwerpen. Het leuke is, als ik een idee heb, maar geen idee hoe ik dit kan vormgeven, Sabine hier altijd een idee voor heeft. Haar uitwerking is dan nog beter dan wat ik in mijn hoofd bedacht had. Lang verhaal kort, ik zet Sabine heel graag in voor de grafische vormgeving die ik kan inzetten in mijn bedrijf

Lindsay Arts

Get it together

Shopology inspireert en traint mensen om te stoppen met verkopen, maar gewoon te beginnen met klanten-blij-maken. Als je dat doet, worden mensen gráág fan en volgen de verkoop en gewenste omzetstijging als vanzelf. Soms moeten we héél hard werken om mensen uit te leggen hóe je een klanten-blij-maker wordt. Sabine ís een klanten-blij-maker. Ze wordt oprecht gelukkig van het écht goed doen van haar werk. Daarnaast vind ze het ongelooflijk leuk om haar klanten (waaronder wij) af-en-toe, geheel ongevraagd te verrassen. Het kan iets heel kleins zijn, maar ze zoekt altijd naar grote impact. Sabine is een echte professional en gewoon keileuk om mee samen te werken!

Chantal Riedeman

Shop-ology

Sabine had aan mijn opdracht een flinke kluif. Een bestaande branding waar zij haar weg en aansluiting in moest vinden. Maar wow, wat heeft ze het goed gedaan. We hebben vele wijzigingen doorgevoerd in een bestaand product, iets wat de nodige onzekerheden bij mij losmaakten. Doordat we samen konden sparren over de mogelijkheden en zij geen blad voor haar mond nam hebben we het product samen naar een hoger niveau kunnen tillen. Hij is beter dan ooit tevoren, ik kijk uit naar onze volgende samenwerkingen.

Marloes de Jong

FlowPlanners

Oink Oink producties heeft mij geholpen met het vormgeven van alles rondom mijn bedrijf Get it together. Sabine is iemand die onwijs creatief is, makkelijk mee kan schakelen en die weet te verrassen met haar ontwerpen.

Lindsay Arts

Get it together

Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is.

Ik heb een uitgebreid en lastig product met een reeds bestaande branding, maar door de mogelijkheden die jij zag hebben we hem samen opgetilt, opgelift en nog mooier gemaakt dan ooit tevoren. You do an awesome job!!

Claudia Kolk

Claudia Kolk Coaching

Oink Oink producties

Lombokstraat 1b
2022 BJ Haarlem

Telefoon/email

tel. 06-18849668
sabine@oinkoinkproducties.nl

Let's connect

Belangrijke info

KVK 73661481
BTW NL002083167B21
IBAN NL24 KNAB 0258 2980 57