Word oink oink-member en geef jouw branding
de ‘wow’factor!

Branding is voor iedereen. Soms begint het opbouwen van een merk met alleen een logo. Ieder persoon is uniek, ieder bedrijf is uniek en iedere klant is uniek. Maar budgetten zorgen er nog (te) vaak voor dat jij als ondernemer niet de wow-factor in jouw branding toe kan passen. 

Hiervoor is het oink oink-membership dé uitkomst voor iedere ondernemer. Ook als je jij een startende ondernemer bent. Juist als je een startende ondernemer bent. Met een vast (lager) bedrag per maand ben jij verzekerd van mij als jouw ‘inhouse’ vormgever.

Geen grote bedragen meer in één keer uitgeven, geen keuze meer hoeven maken in wat je laat vormgeven. Geen avonden lang meer spenderen aan iets anders dan jouw bedrijf en jouw klanten. Altijd een wow factor in jouw ontwerp. 

Maar wel een sparringpartner voor jouw branding, voor jouw bedrijf, voor ieder aspect van jouw branding, van het benaderen van jouw doelgroep tot het vormgeven van je online en offline uitingen. Dat ben ik, ik ben JOUW eigen vormgever. Wie kan dat nu zeggen. Jij, als je besluit om te gaan voor het oink oink membership.

Het oink oinkmembership

Het membership kort samengevat; zes maanden lang voor een vast bedrag van €200 per maand ben ik jouw ‘in house’ vormgever. Voor dat bedrag krijg je 20 uur vormgeving verspreid over 6 maanden. Die je in mag zetten voor alles wat ik maar kan vormgeven. Maar ook voor sparringsessies, websites, social media beheer, bedenk het maar. Liever nog: verras me met jouw idee, of laat mij jou verrassen.

Exclusief voor members: een besloten online omgeving waar jij mede members kan ontmoeten. Jouw vragen aan mede ondernemers kan stellen, inspiratie op kan doen bij elkaar. Maar ook; maandelijkse exclusieve masterclasses gegeven door mij of  experts uit mijn netwerk! 

MEMBERSHIP DETAILS

vast bedrag

Geen verrassingen in kosten. Iedere maand een vast bedrag van € 200 per maand gedurende zes maanden. Waarmee je in totaal 20 uur vormgeving krijgt die verspreid over die 6 maanden kunt inzetten. 

BESLOTEN COMMUNITY

Speciaal voor members is er een online community waar jij toegang tot krijgt. Daar kan je aan andere members laten zien wat jij doet. Wat jij hebt laten vormgeven. Maar ook vragen stellen aan elkaar, en natuurlijk je netwerk uitbreiden. 

SCAle up your branding

Ben jij al een tijdje ondernemer, en zit je regelmatig in Canva te werken? Loop je vast daarin, wordt het net niet wat je wilt. Of wil je juist upscalen? Of heb je dat toffe idee wat je uitgewerkt wilt hebben voor jouw bedrijf. Ook hier voor kun je het membership perfect inzetten.

MASTERCLASSES

Omdat je ook zelf meer wilt leren. Iedere maand exclusief voor members masterclasses in een besloten omgeving. Gegeven door oink oink producties of experts uit mijn netwerk.

VORMGEVING

Laat alles wat je maar kunt bedenken vormgeven. Van online tot print, met het membership kan je alles laten ontwerpen wat je maar wilt. 

geen uurtje factuurtje

Alle kosten duidelijk door middel van een maandelijks bedrag. Zo kan je toch dat project doen waar je misschien net dat budget niet voor had. Vooraf krijg je een overzicht van hoeveel uur jouw project duurt en hoeveel uur je nog over hebt. 

jouw eigen vormgever

Hoe luxe is dat, een eigen inhouse vormgever. Die helemaal op de hoogte is van jouw branding. Zodat je altijd zeker weet dat wat gemaakt word volledig past in jouw branding. 

voor starters

Vaak besparen startende ondernemers op hun branding. Omdat het budget er (nog) niet is. Met het membership kan je wel al direct aan jouw branding beginnen, zelfs een logo laten ontwerpen. Zodat je van het begin af aan meteen jouw visuele branding inzet. 

van logo tot instagram

Het maakt niet uit wat je nodig hebt, wil je een hele huisstijl uit laten werken, wil je samen sparren over een tof product voor jouw bedrijf of klanten? Of wil eindelijk dat e-book maken. Het kan allemaal met het membership. Een kleine opdracht, of een project van 10 uur. Je hebt 20 uur te besteden voor jouw eigen vormgeving

Alles op een rijtje

Volgens mij ben jij enthousiast over het membership inmiddels. Daarom nog even alle in’s & outs van het oink oink membership overzichtelijk bij elkaar op een rijtje. Van kosten tot mogelijkheden en alle voordelen.

Hoe gaaf zou het zijn als je je eigen ‘inhouse’ vormgever hebt die alle in’s en out’s van jouw branding weet. En altijd met je meedenkt, zonder dat je bang hoeft te zijn dat er een dikke factuur volgt?

Twijfel je of het membership aansluit bij jouw bedrijf en de wow-factor. Plan dan hieronder een afspraak in om mij jou persoonlijk over te laten halen om ook member te worden.

Wil je alle details overzichtelijk bij elkaar? Download hier alle ‘voorwaarden’

Het membership kort samengevat voor jou:

 

 • Vast bedrag per maand a €200 (excl. btw).
 • Looptijd zes maanden.
 • In totaal 20 uur verspreid over 6 maanden.
 • Vormgeving van jouw branding.
 • Exclusieve membership community.
 • Stopt automatisch na 6 maanden.
 • Kosten externe partijen niet inbegrepen.
 • Jouw eigen ‘inhouse’ vormgever.
 • 20 uur vormgeving voor €1.200 ipv €1.700.
 • Doorlooptijd ca 7 werkdagen per opdracht.
 • Voor kleine en grote projecten.
 • Exclusieve masterclasses voor members.
 • Voordeel van €500 door lager uurtarief.

niks was te veel

Ik zocht iemand die mijn idee begreep, die actief mee zou denken, die “nee” zou durven zeggen en heel hard en enthousiast “ja” zou roepen. Sabine heeft haar expertise ten volle ingezet voor mijn magazine. Zij begreep precies wat ik voor ogen had en kwam uit zichzelf met ideeën. Het eindproduct is nog mooier geworden dan ik ooit had gedacht. Niks was teveel, alles kon en dat gaf mij rust. 

Annemarie Frederiks – Denti Bianchi

klanten blij-maker

Sabine ís een klanten-blij-maker. Ze wordt oprecht gelukkig van het écht goed doen van haar werk. Daarnaast vind ze het ongelooflijk leuk om haar klanten (waaronder wij) af-en-toe, geheel ongevraagd te verrassen. Het kan iets heel kleins zijn, maar ze zoekt altijd naar grote impact. Sabine is een echte professional en gewoon keileuk om mee samen te werken!

Chantal Riedeman – Shopology

hier kan jij staan!

Ben jij al fan van Oink Oink? Want dan kan jouw review hier staan. Een mooi rijtje om tussen te mogen staan als je het mij vraagt. Stuur mij die toffe omschrijving van onze samenwerking en dan hoor je automatisch tot de fanclub van Oink Oink producties. Of neem contact met mij op hoe je fan kan worden (lees: voor een toffe samenwerking). Wie weet staat jouw bedrijf (en foto) ook hier.

Sabine Sabelis – Oink Oink producties

hoger niveau

Sabine had aan mijn opdracht een flinke kluif. Een bestaande branding waar zij haar weg en aansluiting in moest vinden. Wow, wat heeft ze het goed gedaan. We hebben veel wijzigingen gedaan in een bestaand product. Doordat we konden sparren over de mogelijkheden en zij geen blad voor haar mond nam hebben we de planner samen naar een hoger niveau kunnen tillen. 

Marloes de Jong – Flow Planners