Be the weirdo

who dares to enjoy

Sabine Sabelis

”Twintig jaar ervaring, een “kan-niet-bestaat-niet” mentaliteit, maar vooral een grote voorliefde voor de impact die grafisch ontwerp kan maken: dat ben ik, samengevat.

Het is als grafisch ontwerper niet alleen mijn doel om voor jou iets moois te maken. Ik weet dat er in jouw bedrijf, diensten en producten heel veel tijd, liefde en energie zit. Maar als het er op aankomt hoe je die diensten of producten moet gaan verkopen, ga je vaak “in je hoofd” zitten en zo rationeel mogelijk denken. Het is mijn streven om ervoor te zorgen dat ik de gedachten die in jouw hoofd zitten, vertaal naar een ontwerp waardoor je in iedere vezel van je lijf kunt voelen: “Dit is het. Dit klopt. Dit is exáct wat ik bedoel: WOW!”.

Uiteindelijk wéét je niet of een ontwerp hét ontwerp is: je voelt het. Ik doe er – elke dag opnieuw – alles aan om dat gevoel bij iedere opdrachtgever te creëren. En, als dat gelukt is? Dan kijken we samen verder. Naar de toepassingen, de dromen, de plannen en de mogelijkheden. Zodat niet alleen overal jouw naam op staat, maar dat de liefde die jij voor jouw bedrijf, product of organisatie hebt voelbaar is zodra mensen met jouw merk in aanraking komen.

“Dit is het. Dit klopt. Dit is exáct wat ik bedoel: WOW!”.

Wil je weten wat ik voor jou en jouw bedrijf kan beteken? Ik denk altijd graag met je mee. Je kunt mij bereiken via onderstaande gegevens of stuur een bericht via de contactpagina. Dan gaan we samen kijken hoe we van jouw klanten blije-klanten kunnen maken. 

Oink Oink producties

Lombokstraat 1b
2022 BJ Haarlem

Telefoon/email

tel. 06-18849668
sabine@oinkoinkproducties.nl

Let's connect

Belangrijke info

KVK 73661481
BTW NL002083167B21
IBAN NL24 KNAB 0258 2980 57