FAN VAN OINK OINK

Iedere klant, iedere opdracht, ieder project is uniek. Voor iedere opdracht ga ik altijd dat stapje verder. Op zoek naar wat bij jou past, zodat jij als je je mail opent, of als jouw drukwerk bezorgd wordt (ook dat hoef je niet zelf te doen namelijk) dat WOW gevoel hebt.

De wereld wilt laten zien wat je hebt laten ontwerpen om jouw boodschap de aandacht te geven die het verdient. Wat er voor zorgt dat Oink Oink producties inmiddels al een behoorlijke fanbase heeft opgebouwd. Geen groupies, maar wel fans die hier jou willen laten waarom ze fan zijn van Oink Oink producties.

Wil jij ook fan worden? Neem dan contact op en laat me weten wat ik voor jou kunnen betekenen. 

HET WOW EFFECT!

Sabine zorgt voor het “wow-effect’! En mócht het zo zijn dat je dat bij de eerste keer niet hebt, dan zorgt zij ervoor dat het de tweede keer wel zo is! Sabine is ontzettend prettig in de samenwerking, luistert, hóórt wat je zegt en vertaald hetgeen dat jij in je hoofd hebt naar een ontwerp. Goed bereikbaar, komt afspraken na, fijn in de communicatie en regelde mijn drukwerk van ontwerp tot bij mij thuis op de deurmat. Ik zeg: aanrader!

Marcella Moves

warme aanbeveling

Warme aanbeveling voor Sabine. Ik ben een perfectionistische, klant met 100 ideeen/voorwaarden voor 1 productie. Sabine krijgt het voor elkaar om mij zo goed te ‘lezen’ dat zij met een concept bij me komt dat mooier en passender is dan ik zelf ooit kan bedenken, terwijl het precies mijn intentie weergeeft. Ken weinig mensen die zo goed in staat zijn de vertaalslag te maken naar een mooi, perfect uitgevoerd concreet design.

Bregje Paulussen

linda hofman paarden trainer

altijd meedenken

Vanaf het allereerste telefoon gesprek had ik een klik met
Sabine. De samenwerking loopt soepel en Sabine heeft een goed zicht op mijn blinde vlekken. Wat begon met het ontwerp van twee logo’s en een beeldmerk is uitgegroeid tot mijn eigen in-house vormgever.

Sabine is iemand die altijd met me meedenkt en mij inspireert. Dit brengt mijn onderneming naar het niveau waar ik het wil zien. Sabine is echt de visual branding expert die ik iedereen gun voor hun bedrijf.

een groot feestje

Samenwerken met Sabine is een groot feestje. Ik heb een idee. Zij ziet gelijk voor zich hoe het moet gaan worden. Denkt tig stappen vooruit. Waardoor het eindresultaat altijd beter wordt dan ik had kunnen bedenken. Waar ik me zorgen maak of dingen ingewikkeld worden, maakt zij het supereenvoudig. Professioneel, snel, vooruitstrevend en ook nog eens meer dan aangenaam gezelschap.

Marlies van der Hout – Jouw Succes Praktijk

ONWIJS GOED

”Sabine is niet alleen een enorm goede grafisch vormgeefster. Ze doet er alles aan om precies dát plaatje wat in jouw hoofd zit om te zetten in een design & daar is ze onwijs goed in! Los daarvan merk je aan álles dat Sabine meer dan 20 jaar ervaring heeft. Ze kent haar leveranciers, bedenkt altijd iets unieks & haar “kan-niet-bestaat-niet” mentaliteit is voor mij de perfecte match.”

 

Fleur Visser – Bureau Checklist

klanten blij-maker

Sabine ís een klanten-blij-maker. Ze wordt oprecht gelukkig van het écht goed doen van haar werk. Daarnaast vind ze het ongelooflijk leuk om haar klanten (waaronder wij) af-en-toe, geheel ongevraagd te verrassen.

Het kan iets heel kleins zijn, maar ze zoekt altijd naar grote impact. Sabine is een echte professional en gewoon keileuk om mee samen te werken!

Chantal Riedeman – Shopology

ben jij al fan?

Ben jij al fan van Oink Oink? Want dan kan jouw review hier staan. Tussen al die andere toffe opdrachtgevers. Een mooi rijtje om tussen te mogen staan als je het mij vraagt. Dus wil jij ook hier staan? Stuur mij die toffe omschrijving van onze samenwerking en dan hoor je automatisch tot de fanclub van Oink Oink producties. Helemaal gratis. Of neem contact met mij op hoe je fan kan worden (lees: voor een toffe samenwerking). Wie weet staat jouw bedrijf (en foto) ook hier.

Sabine Sabelis – Oink Oink producties

hoger niveau

Sabine had aan mijn opdracht een flinke kluif. Een bestaande branding waar zij haar weg en aansluiting in moest vinden. Maar wow, wat heeft ze het goed gedaan. We hebben vele wijzigingen doorgevoerd in een bestaand product, iets wat de nodige onzekerheden bij mij losmaakten. Doordat we samen konden sparren over de mogelijkheden en zij geen blad voor haar mond nam hebben we het product samen naar een hoger niveau kunnen tillen. Hij is beter dan ooit tevoren, ik kijk uit naar onze volgende samenwerkingen.

Marloes de Jong – Flow Planners

Spread the word!

Ben je enthousiast over bovenstaand aanbod? Maak je er zelf graag gebruik van, of gun je het een ander? Samen bereiken we méér mensen. Daarom wil ik je vragen een link naar deze pagina te delen op jouw social media kanalen, of om mijn post of stories te delen op jouw Instagram account. Samen bereiken we meer mensen en zorgen we weer voor een warm welkom #helpelkaareenhandje